Kacsamáj pannacotta céklával, csipkebogyó coulis-val, törökmogyoró grillázzsal és friss zöldborsó hajtással- Kovács István
Céklakrémleves wasabi mousse-szal és bébirukkolával- Kovács István
Pácolt makréla quinoa-ágyon gremolatával és szárított olajbogyóval- Kovács István
Lazac gravlax avokádós uborkahabbal és lime-os karfiolpürével – Kovács István
Cékla carpaccio posírozott tojással, zöldfűszeres morzsával, hámozott dióval és snidling klorofillal- Kovács István
Tőkehal tintahal rizottóval, konfitált limekarikákkal, tengeri spárgával, édesköménnyel és kolbászchips-szel- Kovács István
Grillezett kacsamáj lecsóraguval, kápiapaprika-krémmel, zöldborsószemekkel és sült hagymával- Kovács István
Fürj beluga- és vöröslencsével, körteropogóssal és jus-vel- Kovács István
Báránygerinc zöldfűszeres kéregben beluga lencsével, laskagomba raguval és zöldborsó pürével- Kovács István
Glaszírozott tokaszalonna őzmájjal, édesburgonyás gersli-rizottóval és céklapürével- Kovács István