Egy olyan ember számára, aki kevéssé tud főzni, különleges ételeket fotózni, sajátos izgalmat jelent. Mintha a csodák palotájába léptem volna, vagy egy bűvészt láttam volna a színfalak mögött. István úgy mesélt egy-egy hozzávalóról és úgy rakta tányérra a nem mindennapi fogásokat, ahogyan egy festő húzza az utolsó ecsetvonásokat. Kivételes élmény volt, hogy mindezt megörökíthettem.
Duck foie gras panna cotta with rosehip coulis, hazelnut grillage and fresh green pea shoots- Kovács István
Beetroot cream soup with wasabi mousse and baby arugula- Kovács István
Marinated mackerel on a bed of quinoa with gremolata and dried olives- Kovács István
Gravlax with avocado and cucumber mousse and lime-flavoured cauliflower purée– Kovács István
Beetroot carpaccio with poached egg, herbed crumbs, peeled walnuts and chive chlorophyll- Kovács István
Cod with squid risotto, preserved lime, sea asparagus, fennel and sausage chips- Kovács István
Grilled duck foie gras with a Hungarian ratatouille ragout, creamed capia peppers, green peas and fried onion- Kovács István
Quail with beluga and red lentils, pear chips and jus- Kovács István
Rack of lamb in a herbed crust with beluga lentils, an oyster mushroom ragout and green pea purée- Kovács István
Glacéed pork jowl with venison liver, pearl barley risotto with sweet potatoes and beetroot purée- Kovács István